Een webshop bij Trefnet

Je hebt het besluit genomen om een webshop te nemen. Hiermee wil je jouw product op een goede manier aan je bezoekers presenteren. Je assortiment dient makkelijk beheerbaar te zijn, zaken als afbeeldingen toevoegen en pakbonnen uitdraaien mogen niet teveel tijd kosten, want je hebt het al druk genoeg. En zo heb je nog meer criteria waar jouw eigen webshop aan moet voldoen. Maar waarom Trefnet? Het antwoord is: Flexibiliteit, gemak en professionaliteit. Trefnet denkt vanaf de conceptfase tot ver na het eindproduct met je mee.

 

Het SHARK CMS

Flexibiliteit in de breedste zin van het woord; dat is SHARK CMS. Nooit meer afhankelijk zijn van andere partijen of extra kosten maken voor aanpassingen. Het SHARK CMS is zo ingestoken dat je zelf de gehele site kunt beheren en naar eigen idee kan indelen.

Lees verder »
Fulfillment / Payment provider

Een bezoeker heeft besloten om een goeie deal in jouw webshop aan te schaffen en plaatst deze in zijn winkelmand. Dan is het zaak om de bezoeker zo snel mogelijk en zonder rompslomp het bestelproces af te laten ronden. Elke handeling die de klant moet doen kan een afhaakmoment zijn in jouw webwinkel.

Lees verder »

Benieuwd hoe SHARK Plaza er in de praktijk uitziet?

Geen SHARK Plaza webshop is gelijk. Toch werken ze allemaal met hetzelfde flexibele CMS. Benieuwd hoe dit werkt? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Vraag een demo aan

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als je aan een webshop wil beginnen zal je met veel zaken rekening moeten houden. We hebben een overzicht gemaakt van van de de vele functies die we in jouw webshop kunnen integreren.

Bekijk de mogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale webshop er uit?

Elke ondernemer stelt zijn eigen eisen aan een webshop, begrijpelijk. Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE
Shark Logo

Powered by SHARK CMS