Dienstverlening

Onze hulp stopt niet bij de oplevering van jouw webshop. Want het moment van oplevering is ook het moment waarop het merendeel van ons werk er op zit en de bal aan de klantzijde komt te liggen. En dit kan flink wat werk zijn om goed op te pakken.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je het al druk genoeg hebt. Wij kunnen je een flink eind op weg helpen of alles uit handen nemen. Het selecteren van de juiste foto's, het plaatsen van teksten of het SEO-vriendelijk inrichten van je website; allen zaken waar je niet dagelijks mee te maken hebt. Wil je een deel overdragen? Of het liefst alles uitbesteden? Trefnet kan je hierbij de helpende hand bieden. We denken graag met je mee wat voor jou de beste oplossing is.
 

Tekst voor jouw website

Het vullen van een webshop kan een behoorlijke klus zijn. Het schrijven van teksten, het selecteren van passende afbeeldingen, structuur geven aan je website; het zijn allen een flinke klus die voor de ene klant makkelijker gaat dan voor de ander. Ook hier kan Trefnet veel voor je betekenen.

Heb je de teksten al zo goed als klaar, maar geen tijd om te plaatsen? Geen probleem. Moeite met het vinden van de juiste afbeeldingen? Ook hierin kunnen we je helpen. Moeite met de juiste teksten opzetten? Wij gaan graag met je om tafel zitten om je verhaal te horen zodat wij dit in pakkende teksten voor je webshop kunnen omzetten. Trefnet helpt je waar nodig en waar gewenst, zodat jij je kan richten op andere zaken.
 

SEO / SEA advies

Zoekmachines zijn niet meer weg te denken. Zoek je iets? Dan ga je het even "Googlen". Dit is een grote kans voor ondernemers zoals jij. Wat je wilt is dat mensen zoeken op jouw product(en) in een zoekmachine (zoals Google) en jij tevoorschijn komt. Zijn voor jou de organische resultaten belangrijk? Dan gaan we een SEO (Search Engine Optimization) traject in. Denk hierbij aan Google Analytics instellen, doelen formuleren en teksten optimaliseren. Of ga je voor gerichte zoekwoorden en zo snel mogelijk resultaat? Dan gaan we SEA (Search Engine Advertising) met je opzetten. We onderzoeken wat de belangrijkste woorden voor jou zijn en gaan hiermee in Google adverteren. Trefnet kan je met beide adviseren en met je mee denken.
 

Email marketing

Heb jij genoeg te vertellen aan je klant? Nieuws, acties of bedrijfsontwikkelingen die de moeite waard zijn om te delen? Wacht dan niet tot jouw bezoeker naar je website komt, maar benader ze actief. Met email marketing kun je jouw netwerk aanschrijven en zo naar je website trekken. Zo is je netwerk altijd op de hoogte van het laatste nieuws en kun je gerichte acties opzetten. Trefnet biedt hiervoor een tool aan waarmee je dit gemakkelijk kunt bewerkstelligen, TrefnetMail. Via een maatwerk e-mailtemplate in de stijl van jouw site kun je zo vaak je wilt mailings versturen als jij wilt.
 

Helpdesk

Mocht je vastlopen met je website of vragen hebben hoef je niet met je handen in het haar te zitten. Trefnet kun je altijd bereiken via mail of telefoon. We helpen je graag op weg met je webshop!

 

Benieuwd hoe SHARK Plaza er in de praktijk uitziet?

Geen SHARK Plaza webshop is gelijk. Toch werken ze allemaal met hetzelfde flexibele CMS. Benieuwd hoe dit werkt? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Vraag een demo aan

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als je aan een webshop wil beginnen zal je met veel zaken rekening moeten houden. We hebben een overzicht gemaakt van van de de vele functies die we in jouw webshop kunnen integreren.

Bekijk de mogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale webshop er uit?

Elke ondernemer stelt zijn eigen eisen aan een webshop, begrijpelijk. Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE
Shark Logo

Powered by SHARK CMS