Fulfillment / Payment provider

Een bezoeker heeft besloten om een goeie deal in jouw webshop aan te schaffen en plaatst deze in zijn winkelmand.

Dan is het zaak om de bezoeker zo snel mogelijk en zonder rompslomp het bestelproces af te laten ronden. Elke handeling die de klant moet doen kan een afhaakmoment zijn in jouw webwinkel.

Afhankelijk van je organisatiemodel kun je kiezen voor diverse betalingsmogelijkheden. SHARK Plaza werkt uitstekend samen met alle gangbare betaalmogelijkheden via een paymentprovider of direct bij een bank. Denk hierbij aan iDEAL, creditcards, PayPal, eenmalige incasso, etc.

De statussen van de bestellingen kun je uiteraard gewoon in het CMS beheren, evenals het afdrukken van orderbonnen of facturen.

 

Benieuwd hoe SHARK Plaza er in de praktijk uitziet?

Geen SHARK Plaza webshop is gelijk. Toch werken ze allemaal met hetzelfde flexibele CMS. Benieuwd hoe dit werkt? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Vraag een demo aan

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als je aan een webshop wil beginnen zal je met veel zaken rekening moeten houden. We hebben een overzicht gemaakt van van de de vele functies die we in jouw webshop kunnen integreren.

Bekijk de mogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale webshop er uit?

Elke ondernemer stelt zijn eigen eisen aan een webshop, begrijpelijk. Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE
Shark Logo

Powered by SHARK CMS