Het SHARK CMS

Flexibiliteit in de breedste zin van het woord; dat is SHARK CMS. Onnodige kosten maken voor aanpassingen zijn wat Trefnet betreft overbodig. Het SHARK CMS is zo ingestoken dat je zelf de gehele site kunt beheren en naar eigen idee kunt indelen. Wil je een afbeelding wijzigen? Heb je een tikfout gemaakt die herstelt dient te worden? Krijg je een nieuwe dienst in je bedrijf die op de site gezet moet worden? Met SHARK CMS is dit geen probleem.

Je hebt zelf de volledige vrijheid over de opbouw van je menustructuur. Een andere benaming, een menubutton toevoegen of verwijderen; het is een makkelijke handeling binnen SHARK CMS. Toch de volgorde veranderen van de menubalk? Slepen, opslaan en klaar. Ook het beheren van submenu's werkt op deze gemakkelijke manier. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.
 

SHARK Plaza: de webshop-uitbreiding van het SHARK CMS

SHARK Plaza is de webshop gebouwd op het SHARK CMS. Ook binnen Plaza geldt dezelfde flexibiliteit als in de rest van het CMS. Je kunt gemakkelijk en overzichtelijk je producten indelen en beheren. Foto's toevoegen of vervangen, omschrijvingen beheren, orders inlezen en pakbonnen uitdraaien zijn een aantal voorbeelden van de lange lijst met mogelijkheden van een SHARK Plaza webshop.

Dat er veel mogelijk is binnen het SHARK CMS lijkt ons duidelijk. Heb jij een verzoek wat nu (nog) niet in SHARK zit? Geen probleem! Laat ons weten wat jij wilt en we zorgen dat het mogelijk is binnen het CMS.

Benieuwd hoe SHARK Plaza er in de praktijk uitziet?

Geen SHARK Plaza webshop is gelijk. Toch werken ze allemaal met hetzelfde flexibele CMS. Benieuwd hoe dit werkt? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Vraag een demo aan

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als je aan een webshop wil beginnen zal je met veel zaken rekening moeten houden. We hebben een overzicht gemaakt van van de de vele functies die we in jouw webshop kunnen integreren.

Bekijk de mogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale webshop er uit?

Elke ondernemer stelt zijn eigen eisen aan een webshop, begrijpelijk. Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE
Shark Logo

Powered by SHARK CMS