Over Trefnet

Trefnet is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webdesign en het ondersteunen van een effectief gebruik van jouw website. Alle websites die door Trefnet zijn ontwikkeld, zijn gebaseerd op het in eigen beheer ontwikkelde SHARK CMS.

Trefnet is een enthousiast internetbedrijf gevestigd in Alkmaar. Trefnet heeft een frisse en creatieve blik op communicatie en is expert op het gebied van nieuwe ontwikkelingen. Trefnet houdt van projecten die haar disciplines samenbrengt tot één geheel. Maar bovenal houden de medewerkers van Trefnet ervan om gezamenlijk een product af te leveren wat de verwachting van de klant te boven gaat. Dat is wat Trefnet belangrijk vindt!
 

Onze visie

Trefnet is een betrouwbare, professionele partij die websites ontwikkelt die voldoen aan alle klantbehoeften. Of dit nu met maatwerk is of met een standaardoplossing, wij zorgen voor een eindproduct waar we trots op zijn. Wij vinden het een sport om onze expertise te combineren met de wensen en doelen van onze klant. Van idee tot concept, van uitvoering tot nazorg. Trefnet is er voor jou.

Benieuwd hoe SHARK Plaza er in de praktijk uitziet?

Geen SHARK Plaza webshop is gelijk. Toch werken ze allemaal met hetzelfde flexibele CMS. Benieuwd hoe dit werkt? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Vraag een demo aan

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als je aan een webshop wil beginnen zal je met veel zaken rekening moeten houden. We hebben een overzicht gemaakt van van de de vele functies die we in jouw webshop kunnen integreren.

Bekijk de mogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale webshop er uit?

Elke ondernemer stelt zijn eigen eisen aan een webshop, begrijpelijk. Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE
Shark Logo

Powered by SHARK CMS