Een greep uit de vele mogelijkheden van SHARK Plaza

Het runnen van een succesvolle webshop is niet eenvoudig en daarom is het verstandig om al bij de eerste opzet een aantal strategische keuzes te maken. Omdat de mogelijkheden van SHARK Plaza enorm zijn, vind je hier een aantal onderwerpen waar je over na moet denken voordat je met je webshop aan de slag gaat.

 

Breid je webshop uit met meer features

SHARK Plaza beschikt standaard over een groot aantal functionaliteiten. Maar wat een SHARK Plaza webshop nu echt zo prettig maakt is dat wij je webshop zeer gemakkelijk uit kunnen breiden met functionaliteiten die speciaal voor jou van toegevoegde waarde zijn.

Lees verder »
De prijsopbouw van een order

Het klinkt eigenlijk heel logisch, de producten en verzendkosten bepalen de prijs van een bestelling. Maar zeker bij uitgebreide webshops zijn er nog veel meer factoren die invloed op de prijs kunnen hebben. Acties, kortingen, staffelprijzen en de verzendwijze bepalen gezamenlijk wat de uiteindelijke prijs van een bestelling wordt. Mocht jouw organisatie met deze onderdelen willen werken, kunnen we SHARK Plaza zo inrichten dat je hier zo mee aan de slag kunt.

Lees verder »

Benieuwd hoe SHARK Plaza er in de praktijk uitziet?

Geen SHARK Plaza webshop is gelijk. Toch werken ze allemaal met hetzelfde flexibele CMS. Benieuwd hoe dit werkt? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Vraag een demo aan

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als je aan een webshop wil beginnen zal je met veel zaken rekening moeten houden. We hebben een overzicht gemaakt van van de de vele functies die we in jouw webshop kunnen integreren.

Bekijk de mogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale webshop er uit?

Elke ondernemer stelt zijn eigen eisen aan een webshop, begrijpelijk. Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE
Shark Logo

Powered by SHARK CMS