Assortiment presentatie

Afhankelijk van het soort producten dat je verkoopt zul je een aantal keuzes moeten maken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jouw producten op een zo’n duidelijk mogelijke wijze gepresenteerd worden.
 

Categoriseer en groepeer je assortiment

Een belangrijke afweging die je bij het opzetten van een webshop zal moeten maken is op wat voor manier je het assortiment gaat groeperen. In welke categorieën plaats je de producten? Deze hiërarchie bepaalt de flow van je shop en kan er voor zorgen dat producten in een groot assortiment toch goed te vinden zijn. Maar zijn al je producten eigenlijk wel unieke producten? Of is het misschien handiger om varianten van producten te maken? In SHARK Plaza kan dit zeer gemakkelijk en het zorgt voor duidelijkere en compactere overzichten.
 

Volledige productomschrijving in woord en beeld

Welke informatie je bij een product laat zien is van verschillende factoren afhankelijk. Een naam, een omschrijving, een prijs en enkele afbeeldingen vormen een goede basis. Maar is dit voor jouw product ook relevant? Misschien zijn de details van het product wel zo belangrijk dat er een serie afbeeldingen aan gekoppeld moet worden. Of wellicht moeten er uitgebreide specificaties worden opgegeven? Het kan allemaal met SHARK Plaza.
 

Toon gerelateerde producten

Op een productpagina wordt alle informatie over een product getoond, daarnaast is het ook de ideale plek om andere producten aan bod te laten komen. En niet alleen accessoires of vergelijkbare producten kun je hier goed laten zien. Ook functies als ‘Andere mensen kochten ook’ of 'Populaire producten' kunnen worden gekoppeld. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we één of meerdere van dit soort gerelateerde producten in een SHARK Plaza webshop opnemen.
 

Licht onderdelen van het assortiment uit

Er zijn altijd van die producten die je net wat meer aandacht wilt geven dan de rest. Met SHARK Plaza kun je deze eenvoudig op verschillende plekken binnen je webshop laten zien. Op deze manier vallen acties meer op of toon je producten die nieuw in het assortiment zijn. Je bepaalt zelf welke producten dit zijn en waar ze mogen komen.
 

Spreek bezoekers aan in hun eigen taal

Een meertalige webshop, voor het ene bedrijf een luxe, voor de ander een noodzaak. Om wat voor reden je dit ook zou willen, met SHARK Plaza heb je de mogelijkheid om producten en pagina’s voor verschillende landen of talen aan te passen. Later extra talen toevoegen? In overleg maken we je webshop hier voor gereed.

Benieuwd hoe SHARK Plaza er in de praktijk uitziet?

Geen SHARK Plaza webshop is gelijk. Toch werken ze allemaal met hetzelfde flexibele CMS. Benieuwd hoe dit werkt? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Vraag een demo aan

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als je aan een webshop wil beginnen zal je met veel zaken rekening moeten houden. We hebben een overzicht gemaakt van van de de vele functies die we in jouw webshop kunnen integreren.

Bekijk de mogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale webshop er uit?

Elke ondernemer stelt zijn eigen eisen aan een webshop, begrijpelijk. Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE
Shark Logo

Powered by SHARK CMS