Breid je webshop uit met meer features

SHARK Plaza beschikt standaard over een groot aantal functionaliteiten. Maar wat een SHARK Plaza webshop nu echt zo prettig maakt is dat wij je webshop zeer gemakkelijk uit kunnen breiden met functionaliteiten die speciaal voor jouw van toegevoegde waarde zijn. Hieronder vind je een aantal populaire uitbreidingen, al is er natuurlijk nog veel meer mogelijk.
 

Presenteer producten nog aantrekkelijker

Om je klanten nog beter te kunnen verleiden tot een aankoop is het raadzaam om zo veel mogelijk hoogwaardige productinformatie te tonen. Door het toevoegen van downloadbare PDF’s, audio of video bestanden kan een klant nog bewuster zijn aankoopbeslissing maken. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een zoomfunctie om de details van afbeeldingen te kunnen tonen of misschien kunnen gebruikers wel een foto uploaden om het product zo in hun eigen omgeving te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos!
 

Laat bezoekers je producten delen

Door ervoor te zorgen dat bezoekers jouw producten gemakkelijk met de wereld kunnen delen, creëer je op een makkelijke manier extra exposure. De bekende social media knoppen van o.a. Facebook, Twitter en LinkedIn kunnen dan eigenlijk ook niet meer op een productpagina ontbreken. Ook een mail of print functie geeft bezoekers de mogelijkheid om langer met je product in contact blijven. Aanraders dus.
 

Waardering op je site

De mening die anderen over een product hebben is een belangrijke invloed bij het aankoopproces. Je bent immers sneller geneigd een product aan te schaffen dat positief wordt beschreven. Door reviews, ratings of testimonials aan je webshop toe te voegen, laat je de stem van je klant terugkomen en geef je nieuwe klanten net een extra zetje. Daarnaast is het verstandig om ook een koppeling te maken met vergelijkingssites omdat ook hier vaak waardevolle info te vinden is.
 

Laat maatwerk producten samenstellen of vergelijk producten

Als je producten verkoopt die wat complexer van aard zijn, kan het raadzaam zijn om de klant online te begeleiden in zijn aankoopproces. Hiervoor kunnen we specifieke tools ontwikkelen. Een veel voorkomende functie hierin is bijvoorbeeld een product samensteller waarbij meerdere onderdelen gecombineerd worden tot één product. Een ander voorbeeld is de productvergelijker waarbij je meerdere producten aan kunt vinken om zo de specificaties naast elkaar bekijken. Veel variaties zijn mogelijk en wat de juiste vorm voor jou is hangt maar net af van de producten die verkocht worden.
 

Geef geregistreerde klanten extra mogelijkheden

Klanten die ingelogd zijn op de webshop kun je voorzien van extra functies. Je kunt er zelfs voor kiezen om verschillende gebruikersrollen te introduceren waarbij de ene gebruiker een bepaalde functie wel kan gebruiken en een ander niet. Eenvoudige voorbeelden hiervan zijn het inzien van een orderhistorie of het aanmaken van een verlanglijst. Maar ook functies als sneller bestellen, op factuur bestellen of het geven van commentaar, vallen hier onder.

Benieuwd hoe SHARK Plaza er in de praktijk uitziet?

Geen SHARK Plaza webshop is gelijk. Toch werken ze allemaal met hetzelfde flexibele CMS. Benieuwd hoe dit werkt? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Vraag een demo aan

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als je aan een webshop wil beginnen zal je met veel zaken rekening moeten houden. We hebben een overzicht gemaakt van van de de vele functies die we in jouw webshop kunnen integreren.

Bekijk de mogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale webshop er uit?

Elke ondernemer stelt zijn eigen eisen aan een webshop, begrijpelijk. Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE
Shark Logo

Powered by SHARK CMS