Order management

Ook bij de afhandeling van bestellingen heb je met SHARK Plaza een perfecte partner. Het uitgangspunt van onze webwinkels is namelijk altijd volledige controle. Ook in de verwerking van orders zal SHARK Plaza je zo goed mogelijk ondersteunen. Het koppelen met bestaande boekhoudprogramma's behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden!
 

De bestelling is geplaatst, en nu?

Afhankelijk van de wijze waarop jouw organisatie met bestellingen omgaat, kun je een reeks statussen aan een binnenkomende order toekennen. Denk hierbij aan: betaald, pakbon afgedrukt, verwerkt, gefactureerd, etc. Aangezien SHARK Plaza voor zowel de kleine zelfstandige als voor een groothandel een passend product is, worden dit soort specificaties altijd in overleg met de klant vastgesteld.
 

Je administratie op orde

Indien je gebruik maakt van een boekhoudprogramma als: Exact Online, Unit 4, Accountiview of SAP, kunnen wij een koppeling realiseren tussen jouw software en de webshop. Ideaal als je beide adminstraties met elkaar gelijk wilt laten lopen. Mocht je geen gebruik maken van dit soort pakketten kun je overigens ook prima met de standaard SHARK Plaza functies overweg. Met behulp van de uitgebreide order module kun je de administratie volledig binnen het CMS afhandelen. Ook erg handig hierbij zijn de export mogelijkheden in .CSV of Excel.
 

Inzicht en statistiek

Omdat we een SHARK Plaza webshop altijd koppelen aan een Google Anayltics account, en hierbij de e-commerce integreren, wordt al jouw verkoopinformatie inzichtelijk. Wie klikken op er op welke producten? Hoe zijn ze op je shop gekomen? Welke personen bestellen dan ook daadwerkelijk? Een goede Google Analytics integratie is dan ook onmisbaar voor elke shopeigenaar die wil weten wat zijn bezoekers én klanten op zijn website allemaal doen. Voor meer specialistische informatie, waarbij je gebruik maakt van de database van je site, kunnen we de shop uitbreiden met een statistiekenmodule. Hiermee kun je nog specifiekere rapportages genereren. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos.

Benieuwd hoe SHARK Plaza er in de praktijk uitziet?

Geen SHARK Plaza webshop is gelijk. Toch werken ze allemaal met hetzelfde flexibele CMS. Benieuwd hoe dit werkt? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Vraag een demo aan

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als je aan een webshop wil beginnen zal je met veel zaken rekening moeten houden. We hebben een overzicht gemaakt van van de de vele functies die we in jouw webshop kunnen integreren.

Bekijk de mogelijkheden

Hoe ziet jouw ideale webshop er uit?

Elke ondernemer stelt zijn eigen eisen aan een webshop, begrijpelijk. Heb jij bepaalde wensen die jij eigenlijk liever eens bespreekt? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Neem contact op met Trefnet
BEL ONS MAIL ONS ROUTE
Shark Logo

Powered by SHARK CMS